stavíme, bouráme, všechno děláme
14.12.2016

Smrt těm, co se živí sami!

Zdaleka nejde jen o EET. Celé je to absurdní. Kdo je motorem ekonomiky každého státu? Není to náhodou člověk, stojící na vlastních nohou, tedy majitel malé firmy či živnostník? Tak proč se vláda této země snaží o jeho genocidu?

Zda bude EET fungovat, to se dozvíme časem. Jako vždy se s tím smíříme, co nám zbývá? Pokud ale tento nástroj vnímáte jako poselství „novodobého Jánošíka“, který bude bohatým švindlířům brát a obyčejným lidem dávat, jste naivní.

Nalijme si čistého vína. Elektronická evidence je pouze jedním ze střípků pečlivě promyšleného postupu lobbistických a politických (jaký je vlastně rozdíl?) špiček tohoto státu. Kontinuálního útoku na relativně malou skupinu živnostníků, z nichž určité procento opravdu podvádí. A to je v očích občana zaměstnance (obří skupina voličů) velice populární!

Nějaké peníze se tak jistě získají. Ale je to opravdu ta černá díra, která by nás měla pálit, která podtrhává ekonomiku této země?
Nemělo by se jít především po masovém praní peněz v daňových rájích, kde stát ztrácí miliardy!?
Neměli bychom se zaměřit na zneužívání tzv. Švarc systému, oblíbeného v pojišťovnách apod.? 

TAK TO BY TEDA OPRAVDU NEŠLO!
Zde totiž vůbec nejde o nás občany. Co pomůže a co ne. Jde o prachy a moc.
A už jste zažili někoho, kdo se dostane k moci a půjde sám po sobě a svých obchodních partnerech?
Navíc by to nebylo zdaleka tak populární, jako prásknout si svého hostinského, a ještě se v rámci loterie účtenek opít nadějí na náhlé zbohatnutí.

Co na tom, že malý a střední podnikatel zpravidla pracuje vlastně 24h denně, nemá nárok na dovolenou, nemocenskou ani žádnou další jistotu = nezatěžuje stát.
Pojďme tuto pilnou, ale názorově nebezpečnou skupinu vyhladit, ať je klid. Udusme živnostníka byrokracií a příkazy: Kontrolní hlášení, evidence tržeb, zákaz kouření (viz zde) a pokuta za opilého…však on to časem vzdá.

Všichni nechť jsou zaměstnaní v našich firmách a drží hubu a krok = komunismus 3. tisíciletí.
Uznání přece nezaslouží ten, kdo od nuly vybudoval vlastní firmu, nýbrž ten, kdo udělal kariéru (vyšplhal po zádech jiných) například v ČEZu!