stavíme, bouráme, všechno děláme
20.10.2017

ANO, volme tedy Putina!

Často zde píšu o mizící demokracii a svobodě, jsou pro mě totiž zásadní. Proto se od roku 2013 bojím Andreje Babiše, jakožto symbolu absolutní moci a jejího zneužívání, tedy symbolu konce demokracie.

A je velmi pravděpodobné, že to nejhorší nás teprve čeká, protože alibistických snílků a naivních oveček jdoucích po koblize zdarma a voňavých slibech je v této zemi opravdu mnoho.

Jenže kouzelný proutek zkrátka neexistuje a Andrej není kouzelná babička. Naopak.

Je to rozený vůdce a manažer drsných praktik, který rozhodně nemá za cíl, využít své vlastnosti pro dobro naší země. Cílem je absolutní moc a vzorem podle mého ruský „car“ Vladimir Putin. Ostatně je toho mnoho, co mají ti dva společného již nyní, kdy Babiš nemá celou zemi ve svých rukou (alespoň ne oficiálně).

Zkusme si to srovnat = Vladimir vs. Andrej:

Rok narození 1952 / 1954
Lechtání ega a dávání se za vzor vůdce – Putin na honu, Babiš např. v Čapím hnízdě
Putin KGB, takže odpůrce přímo likviduje (samozřejmě zcela náhodou) / Babiš dříve STB, novináři jsou ovlivňováni a podnikatelé buzerováni, zastrašování či likvidováni (zatím snad pouze právně, nikoliv fyzicky).
Putin přinesl nový politický systém, označovaný jako Putinismus / Babišismus tu již máme taky, jen zatím nepropukl na plno.

Po nadcházejícím víkendu se toto spojení velmi silně prohloubí: Pokud totiž ANO jasně vyhraje volby, Babišovi již nebude stát v cestě v podstatě nic. Menšinová vláda ANO, ANO s KSČM či s tichou podporou dalších populistických stran jako Piráti nebo SPD?

A MÁME TU VLADŮ JEDNOHO MUŽE = ABSOLUTNÍ MONARCHII S NEKOMPROMISNÍM VŮDCEM, KTERÝ SI DO TOHO KECAT NENECHÁ!
K čemu se rozhodne, to se stane! A nezastaví ho nikdo, stejně jako Putina, stejně jako ve své době komunisty.

Opravdu toto chcete? Vrátit se k diktátu jedné moci, jednoho člověka? Opravdu nechcete rozprostřenou moc a svobodu slova kohokoliv vůči komukoliv?

Ano, politici se budou vždy hádat, budou krást (to jsme my lidé, když máme šanci), ale nebude zde nikdo, kdo by si mohl říct: TAK, A TEĎ SI VÁS VŠECHNY KOUPÍM A BUDE SE DÍT TO, CO ŘEKNU JÁ!

Přeji Vám tedy dnes hodně štěstí, země česká, domov můj!